Därför är tidsspararen SaveTime ett bra val

SaveTimes affärsidé är – precis som vårt namn avslöjar – att spara tid. Att arbeta med oss innebär helt enkelt att Ni som kund får mer tid över till att utveckla kärnverksamheten och göra bättre affärer.

Hanterar ni redovisningen själva idag eller behöver ni hjälp? Vi erbjuder idag tjänster som förenklar er redovisning, ert företagande och er vardag.

Kostnadseffektivt

Låt oss ta hand om ditt företags redovisning istället och spara tiden till något som Ni känner är viktigare och som för ert företagande framåt, eller varför inte spendera den tiden med familj och vänner. Sköter man redovisningen själv kan det lätt bli att minuter blir till timmar och timmar till dygn.

Våra tjänster är kostnadseffektiva. Oavsett vilken verksamhet Ni ägnar Er åt eller hur Era behov ser ut har vi rätt kompetens och kan skräddarsy en lösning utifrån de krav som Ni ställer.

Kompetenta

Våra medarbetare är kvalificerade ekonomer & jurister med hög och uppdaterad kompetens inom sina inriktningar. Att arbeta med oss innebär att ni erbjuds både bredd och djup i våra tjänster. Vi drivs av att få vara med och bidra till utveckling hos våra kunder.

Vi kan hjälpa till så att Ni får det bästa och mesta ur ert företag för att ni ska nå både era kort- och långsiktiga mål samt era visioner. Självklart hjälper vi Er även med rådgivning och skattefrågor.

Personliga

Som kund hos oss får Ni alltid en personlig handläggare som Ni kan nå direkt via telefon, e-post eller besök på kontoret. Vi är lyhörda och snabba på att återkoppla på kundens förfrågningar och önskemål.

SRF Auktoriserade

Vi är auktoriserade av branschorganisationen SRF. Det är en garanti för att vi har en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet.

Växande med kunden i fokus

Vi växer framför allt genom att våra kunder rekommenderar oss till nya kunder. Bättre betyg kan man inte få. Vårt mål är att fortsätta växa genom personlig service och hög kompetens.

Våra kunder är både tjänsteföretag så som arkitekter, jurister, IT-konsulter och hantverkare. Vill Ni ha referenser så har vi många nöjda kunder Ni kan höra Er för hos.

SaveTime – Vi förenklar ditt företagande
savetime ekonomikonsult ab - södermalm redovisning