Uppstartshjälp

Funderar på att starta ett företag?

SaveTime kan hjälpa dig att snabbt och enkelt att komma igång. Vi kan även bistå med att hjälpa dig att köpa ett färdigt lagerbolag om du vill komma igång omgående.

Personlig kontakt

För Er som redan är igång erbjuder vi en personlig redovisningskonsult som sätter sig in i ert företag och hjälper er i alla frågor gällande ert bolags ekonomihantering.

SaveTime kan hjälpa till så att Ni får det bästa och mesta ur er affär för att ni ska både era kort- och långsiktiga mål, samt era visioner. Självklart hjälper vi Er även med rådgivning och skattefrågor.

Allt inom Ekonomi

Hanterar ni redovisningen själva idag eller behöver ni hjälp? Vi erbjuder idag tjänster som förenklar er redovisning, ert företagande och er vardag.

SaveTime sköter den löpande redovisningen åt ditt bolag. Det innebär att vi sammanställer redovisningen månadsvis. Varje månad levererar vi en bolagsrapport över periodens resultat och ställning samt över det ackumulerade resultatet. Vi ser också till att bolagets månatliga skattedeklaration lämnas till skatteverket i tid.

Lägg ut Redovisningen istället

Ni kanske inte har mycket just nu, men känner ändå att Ni vill fokusera och lägga mer tid på er egen verksamhet och göra det ni är bra på, istället för att lägga tid på administration. Sköter man redovisningen själv kan det lätt bli att minuter blir till timmar och timmar till dygn.

Ordning och Reda

Låt oss ta hand om ditt företags redovisning istället och spara tiden till något som Ni känner är viktigare och som för ert företagande framåt. Eller varför inte spendera den tiden med familj och vänner.

Våra kunder är både tjänsteföretag så som arkitekter, jurister, IT-konsulter och hantverkare. Vill Ni ha referenser så har vi många nöjda kunder Ni kan höra Er för hos.

SaveTime – Vi förenklar ditt företagande

Intresserad av Uppstartshjälp?

Ta kontakt med oss idag så skräddarsyr vi ett paket åt just ditt företag.